Szolgáltatásaink

aUTÓMENTÉS - Autószállítás

Autószállítás, autómentés , azonnali indulással megkezdjük az autó mentését, elszállítását, legyen szó akár, személyautó mentésről, kisbuszmentésről , furgon mentésről, kisteherautó szállításáról , motorszállításról, motormentésről, pick-up szállításáról, terepjáró szállításáról, lakókocsi szállításról.

Trélereink lehetővé a teszik 2,2 tonna össztömegig  gépjárművek, munkagépek szállítását, azoknak szakszerű, stabil rögzítését.

A hat tonnás automata csörlőnk segítségével a nagyobb gépjárműveket is trélerre tudjuk emelni.

BIkázás

Autómentőnk alap tartozéka a bikakábel ,amellyel gond nélkül el tudjuk indítani akkumulátoros meghibásodott autóját.

Soha ne próbáljuk elindítani az autót ha az akkumulátor repedezett vagy láthatóan szivárog.

Továbbá akkumulátor probléma lehet lemerülés , zárlat , mélykisülés , kiszáradás , öregedés .

Kerékcsere

Helyszínen kicseréljük a kerekeket ha defektet kapna vagy sérülne a felni vagy a gumiabroncs. A pótkerék nem hosszútávú használatára lett tervezve , ezért a gumi javításáról vagy cseréjéről mihamarabb gondoskodjon. Gumiabroncs problémái lehetnek utak hibái , kátyúk , kövek , túl alacsony , vagy magas nyomás , gyorshajtás, túlterhelés , hibás futómű. Abroncs anyagának elöregedése ezek mind balesethez vezethetnek

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

• Pontos tájékoztatást adunk kedvező árakkal szolgáltatásainkról, nem kell tartani a rejtett költségektől • Szakszerűen, pontosan dolgozunk • Legyen szó akár meghibásodott, lejárt műszakis, biztosítás nélküli, rendszám nélküli gépjármű szállításáról, mi rendelkezésére állunk • Tiszta , klimatizált utastér, hogy az utasok a lehető legkönnyebben utazhassanak a szervizig, otthonukig Családmentés négy személyig

Információk az autómentés, autószállítás szolgáltatásainkról

Autómentés : amikor az autó szerkezetileg is sérült és/vagy árokba borult, sárba ragadt, külső tényező miatt nem tud közlekedni.
Hagyományos autómentés , autószállítás mellett speciális próblémákat is meg tudunk oldani úgy mint, quad , félretankolt autó, kitört kerekű autó, hibrid autó,  motor mentése ,sport autó mentése gyorsan és megbízhatóan.

Autószállítás : amikor az autó nem sérült szerkezetileg, kerekein mozgatható, valamilyen elektronikai vagy motorikus hibája miatt nem tud közlekedni.
Autó szállításra több okból is szükségünk lehet: veterán autó szállítása ,az autó nem rendelkezik érvényes műszaki engedéllyel.
Előfordulthat hogy , az autó nem rendelkezik érvényes kötelező biztosítással , az autónak nincsenek magyar okmányai.
Az autó nincs forgalomba helyezve , rendszám nélküli autó, automata vagy manuális a váltós , a váltó üresbe tehető-e, a futómű sérűlt-e.
Ügyfélorientált vállalkozás , közúti szállításban, legyen szó autószállításról személyszállításról, csomagszállításról.

Vegye föl velünk a kapcsolatot!

Autómentő SOS